Avem chinezi. Sa ne traiasca


Mdea… Fenomenul chinezilor din bucuresti incepe sa devina la fel de problematic ca cel al maidanezilor.

Acum 2-3 saptamani am avut un eveniment cu un chinez la volan. Dupa ce mi-a taiat fata si iam sters masina de praf, a venit din spate si a intrat in mine. Cu ce scop nici azi n-am inteles. Probabil asa se face la ei. Drept urmare urmatorul chinez pe care il vad il sifonez. Nu mai stau la discutii.

Acum 15 minute am avut alt eveniment cu un chinez. De data asta pe un scooter. Nu stiu daca era productie proprie sau era intradevar fabricat de cineva anume. Acest om mic si galben a vrut sa faca stanga de pe o straduta, problema e ca a facut stanga de pe banda unde eu trebuia sa ajung.

Am si eu o intrebare. Oare au devenit chiar asa de buni la copiat incat ei acolo departe in tinutul galben au indicatoare si reguli de circulatie contrafacute? De permis nu mai intreb ca stiu ce e la noi in ograda.

Am auzit de curand ca un chinez a copiat un telefon care inca nu a iesit pe piata. Si nu se stie daca va iesi vreodata.

Cred ca va fi executat acest inginer ingenios. A dat peste cap economia Chinei scotand pe piata un produs original. Sutele de oameni care se adunasera in fata magazinului pentru lansare au fost profund dezamagiti. Sperau sa fie o copie a noului iPhone, sau orice altceva. Dar nu, inginerul a scos ceva original pe piata.

Se duce de rapa lumea.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s