Femei la volan


Asteptam momentul prielnic pentru a deschide acest vast subiect.

Si iata ca s-a si petrecut. Acum 10 minute pe Mosilor. O doamna intr-un Renault Twingo (o incercare disperata a Renault de a face o masina) a rupt frana in doua in mijlocul drumului de era sa intru prin portbagaj sa dau cu buna ziua.

Motivul? Daca va las sa ghiciti ne vedem la anu si tot nu aveti raspunsul. Pai motivul e ca erau cativa porumbei pe asfalt. Si doamna cred ca nu a interactionat cu natura pana acum ca se pare ca nu stia ca acei porumbei or sa si zboare. Ca n-am vazut nici o vietate care sa sara in tigaie de buna voie.

Normal ca m-am enervat si am claxonat-o, moment in care a inceput sa gesticuleze foarte nervoasa.

Barbatilor (care va considerati) va rog eu, nu le mai lasati la volan decat dupa o examinare amanuntita. Aveti grija, s-ar putea sa va mituiasca.

Am atatea intamplari cu femei in trafic ca nu mi le mai aduc aminte.

Dar toate se termina astfel. Femeia gesticuleaza si injura. Pentru ca ea nu face niciodata nimic aiurea, ea face mereu ce trebuie. Ca nu se pupa cu legile de circulatie e partea a doua. Dar daca ea considera ca e bine ce face atunci nimeni altcineva nu are dreptate. Nimeni.

Acum ceva timp o tanti intr-o Octavia vine (cu destula viteza) de pe linia de tramvai unde era defapt linie continua si incearca sa se bage ca o cretina in fata. Am oprit masina langa ea, ma uit la ea, nu vreau sa va reproduc ce a zis dar pot sa va spun ca era cu ea in gura. Clar.

Ma voi duce la sex-shop, cumpar cateva vibratoare. Data viitoare cand o tanti calca stramb in trafic ii dau cu el pe geam. Ca e clar ca e lipsa…

Advertisements

6 comments on “Femei la volan

  1. cred ca 9 din 10 nu inteleg cu ce gresesc in trafic. chiar daca exact in momentul in care te intreaba nervoase “Ce darcu’ vrei de claxonezi?” ele cu o mana fumeaza, cu una se machiaza, cu alta vorbesc la telefon. Bineinteles, intotdeauna au libera o mana cu care gesticuleaza!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s