O mica schimbare


Am schimbat tema blogului. Este o tema facuta dupa interfata Mac OS.

Si daca tot am deschis un subiect sa incepem sa aberam pe langa el.

Pe langa faptul ca toate sunt facute cu cap de cei de la Apple lucrul care imi place cel mai mult la sistemul lor de operare este interfata.
Acel look curat, nu foarte aglomerat. Care in acelasi timp iti da senzatia de ceva foarte pompos. Au cateva culori in compozitie, care defapt sunt tonuri de gri. Si atat.
Si cu toate astea mutli designeri incearca sa inteleaga ce face interfata asa frumoasa. Ce anume se intampla in creierul nostru cand vedem acele linii curate, bine definite.

Un alt lucru ar fi iDevice-urile, care iarasi au un aspect curat. Notebookurile au un finisaj de aluminiu (in engleza brushed metal). Adica nu e lucios, da spre mat. Telefoanele si iPod-urile si defapt si iPad-ul impartasesc acelasi design. Au 5 butoane lasand o suprafata deloc aglomerata. Am fost foarte sceptic cand a aparut primul iPhone. Dar dupa ce am pus mana pe el m-am indragostit instant. Nu mai vreau alt telefon. Interfata se foloseste de miscari foarte naturale, nu trebuie sa te chinui sa dai o comanda, totul merge foarte usor. Ecranul are o sensibilitate incredibila. Singurul telefon care echivaleaza a aparut destul de curand, anume Samsung S II . Atat. Cei de la Apple au acum probleme destul de mari. Geniul care a adus compania de la nimic la ce este acum a murit, iar inca o problema ar fi ca cei de la Samsung impreuna cu Android fac o echipa excelenta.

Sunt foarte curios cum va evolua Apple in viitor.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s