Din putul gandirii…


Ma tot uit la televizor in speranta ca in sfarsit cineva isi baga mintile in cap si invata din toate greselile facute de celelalte grupuri de “Hahaha!” care s-au perindat pe la TV. Primii care mi-au frant inima au fost cei de la vacanta mare care din motive tragice au fost nevoiti sa se desparta. Dar semnarea contractului cu cei de la PROTV nu le-a iesit foarte bine. Incercarea de a transpune ce faceau ei intr-un mod comercial a dat gres. Rau de tot. Altii pe lista au fost Grupul Voua, Divertis. Tociu si Palade au ramas la fel de lipsiti de umor ca si pana acum. Doru Octavian Dumitru a fost amuzant cand aveam 10 ani. El saracul a ramas la fel, dar lumea din jurul lui a evoluat. Nu stiu ce a vrut sa demonstreze cu ultimul spectacol (parca asa am auzit, ca a iesit in sfarsit de pe scena).

Mult mai recent e cazul celor de la Mondenii. Dupa ce Bendeac a plecat de la ei a facut un show de tot rasul. Si nu in sensul bun al cuvantului. Nu ca ar fi mare actor, dar cat timp a fost in grupul Mondenii a avut faze foarte misto. Pe cont propriu a facut un mare nimic. Si nu ii dau foarte mult timp. Poate ca ma insel si poporul asta din tara tuturor posibilitatilor e dea dreptul cretin si degusta glumele de 2 bani drept urmare Bendeac o sa aiba rating. Defapt ce zic, din ce in ce mai multi se uita la OTV. Ce e dea dreptul trist sunt secventele care au fost pe la televizor cand a vizitat DD nu stiu ce oras si toata lumea mai avea putin si ii cadea la picioare. Nu zic ca actuala conducere e mai buna sau ca DD va fi un presedinte mai bun, dar fazele astea sunt fanatice. Ne intoarcem usor usor la comunism care defapt inca nu a disparut. Democratia e defapt o anagrama pentru comunism. Daca nu ma credeti uitati-va la americani. Ei sunt deja la un nivel spre care ne indreptam si noi. Controlati din toate colturile, monitorizati peste tot. Inca un pic si ajungem si noi acolo.

Si ca sa termin ma intorc la televiziune. Vreti sa va dau eu idee de serial/show cu rating bomba? Faceti un serial porno sa vedeti ce rating o sa aveti. Milioane de barbati uitanduse pe ascuns sa nu ii prinda nevestele. O sa-l detronati pe DD…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s