Windows 8, inca un articol din multe altele


Am reinstalat pe laptop Windows 8 dupa ce pe desktop am avut o experienta amara ultima oara (acum cateva zile) cand in mod ciudat a mers extrem de prost. Sistemul in general era super ok, dar in Cinema 4d mergea de 2 ori mai prost ca in Windows 7.

Si reinstaland laptopul cu Windows 8 am descoperit ca au cam disparut problemele cu programele cu care nu se intelegea. Messengerul merge perfect, Notepad++ la fel. A pornit pana si Catalyst Control Center. Fara de care nu as fi putut sa setez rezolutia pentru noul monitor de la birou.

Ideea e ca isi face updateuri in background, nu se mai vede nimic pana in momentul in care opriti sau restartati sistemul cand mai face el ce face pe acolo.

Am mai observat cate ceva dar acum nu stiu daca nu le-am vazut data trecuta sau au aparut acum de curand. In Windows Explorer exista buton direct catre Control Panel.

Lucrurile marunte si multe care sunt incep sa imi placa din ce in ce mai mult. Si sa ma si obisnuiesc cu ele incat sa observ ca usureaza munca. Dar cu toate astea ramane eterna problema. Meniul de start..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s