Zapada, politica… Politica, zapada…


In sfarsit a nins si iarna asta. Dar nu oricum. Ci ca in povesti. Povesti de groaza.

Noroc cu iarna asta buclucasa ca asa sia mai mutat lumea atentia de la Boc cel mic la gerul de afara si la cum sa supravietuiasca cu bani putini si intretineri mari.

Ai putea chiar sa zici ca a fost aranjata treaba cu ninsoarea. In caz ca nu ati observat pana acum, cand lumea era atenta la politicieni ca faceau nush ce prostie, hop aparea un scandal pe la vedete sau mai stiu eu ce ca sa distraga atentia.
Asa si cu zapada asta. A aparut fix cand micutul Boc avea nevoie.
Apropos, ca l-am vazut la un interviu recent, ati observat cum toti reporterii stau cu mana intinsa in jos si aplecati ca sa tina reportofoanele pentru Boc? Mi s-a parut geniala faza.

Si ca in absolut orice iarna nu s-a miscat nici un utilaj de deszapezire pana nu sa umflat cineva la ei. Ma rog, umflat e mult spus. Oprescu nu mai are aceasta calitate de mult. Nici macar nu a trebuit sa se enerveze ca sa isi arate coltii, el oricum vorbeste cu dantura pe dinafara.
Dar dupa ce i-a mustruluit un pic pe reprezentantii firmelor de salubritate am vazut a doua zi o droaie de masini prin Bucuresti. Pana atunci…. nimic. Si cea mai tare faza a fost cu o masina de deszapezire care la sediul firmei pe GPS aparea ca fiind in teren iar Oprescu care tocmai trecuse pe unde trebuia sa fie masina nu a gasit-o.
Americanii se chinuie cu vopsele speciale sa faca avioanele cu o amprenta radar mai mica. Noi am luat tehnologie de la romulani si klingonieni. In your face USA.

Oricum, cineva acolo sus ii iubeste pe ai nostri politicieni. Dar nu suficient de mult incat sa arunce si prima cazma de pamant.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s