Soferi peste soferi


Azi plecand de la birou am vazut o scena amuzanta si in acelasi timp ingrijoratoare.

Cei de la Evomag facusera o livrare cu una din masinile lor. Dar la plecare, soferul, dupa o intoarcere din ‘tzshpe miscari, ca ii era lene sa mai piarda cateva secunde sa mearga 2 metri mai incolo unde avea loc, a calcato. Moment in care am auzit coletele din masina cum s-au comasat intr-unul singur in usile din spate ale van-ului.
Daca aveti de gand sa comandati de la Evomag si sa le vreti livrate va sugerez alt magazin care livreaza cu Cargus sau Fan Curier.

Acum cativa ani (vreo 4) lucram la Piritex si aveam birourile langa cei de la Urgent. Inca stau si ma intreb ce criterii de angajare au astia de la Urgent. Soferi… numa’ unu si unu. Spuma soferilor.
Se luau la intrecere cu masinile in curtea unte erau sediile noastre. Dar insa problema cea mai mare e faptul ca drumul era numai gropi. Am avut un mic accident cu masina pe care o aveam de la Piritex atunci si am gasit un service cu care avea Casco contract chiar langa noi. Si l-am intrebat asa de curiozitate de astia de la Urgent. Aduc multe masini in service? Seful serviceului mai avea un pic si incepea sa planga cand m-a auzit.
In fata sediului de la Urgent statea o duba (d-asta de 3 tone jumate) sifonata peste tot. Cum o fi reusit sa se rastoarne cu ea nu stiu. De ce o mai tineau acolo nici atat.
Probabil era vreun trofeu. Gen…

Advertisements

2 comments on “Soferi peste soferi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s