Filmele de azi


Am vazut un film aseara. Un film din 2011 numit “Drive”. Chiar ma gandeam cum de am sarit peste el. Fiind un mare pasionat de masini si tot ce tine de ele chiar nu imi dadeam seama cum am trait fara sa vad filmul asta.

Dar dupa ce l-am vazut am inteles de ce. Nu are nici o treaba cu masinile (ma rog, in afara de 2 faze de cate 2-3 minute)

In rest actiunea am impresia ca a trebuit lungita ca sa iasa la timp. Dialogurile sunt foarte, foarte plictisitoare. Caracterul principal vorbeste mai putin decat la o inmormantare. In momentul in care e intrebat ceva urmeaza o pauza sanatoasa pana raspunde… Am vazut mai multa actiune intre 2 pensionari care se cearta.

Cat despre poveste… Un singur lucru zic. Am vazut poveste mai misto in filmele porno…

In schimb am vazut foarte multe filme de prin anii ‘50-‘70 care au fost foarte interesante. Actiune captivanta. Actori buni.
Unde au disparut toti? Defapt in primul rand scenaristul e de vina. Pe urma producatorul ca nu a citit cum trebuie scenariul si ultimul pe lista ar fi regizorul.

Edit:

Asta e una. Se poate vedea o masina argintie

O secunda mai tarziu masina isi schimba culoarea

Nu stiu de voi, dar mie fazele astea imi sar in ochi rau de tot in filme…

Advertisements

4 comments on “Filmele de azi

  1. Am vazut si eu drive. Si eram mai mult ca sigur ca va avea ceva actiune, asa ca am facut un efort de banda si l-am luat 1080p. Dezamagire totala.Ce apreciez la film este ca actorul principal poarta hainele murdare de sange si ulei toata ziua, adica scene sunt f aten puse cap la cap. si chiar gandite, cu toate ca poate scene au fost filmate in zile diferite.

  2. Nu prea bag de seama faze de genu’. Consider ca daca a fost o greseala si n-am observat-o din prima, filmul a fost suficient de atractiv si n-am avut timp sa analizez scenele de genul asta. Asta nu inseamna ca imi plac filmele la care se vad reflexii de cameraman in geamuri, umbre care nu-si au rostul si explozii la care masina se ridica 2 m in aer dupa care apare si focul :D. Sunt facute de oameni si nu sunt perfecte. Da. Driver nu e un film de actiune si e cam plictisitor. Am vazut joi avampremiera Battleship si mi-a placut. Ala este un film bun:D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s