Efectul de turma


Bai ce-mi place. A castigat un “magician” Romanii au Talent si acum toata tara e plina de magicieni care demonstreaza cum se fac trucurile lui Cristian Gog.

A aparut unul pe la televizor care cred ca are calendarul plin toata luna. A fost la B1, azi l-am vazut la Antena 1. Cred ca e chemat de toate televiziunile ca sa arate cum sunt facute trucurile lui Gog.

Daca era sa castige MJ toata lumea sustinea ca ei au inventat moonwalk. Daca era alt cantaret sa vezi ce tara de cantautori eram. Toti Marius Moca (nu e nici o greseala) care canta sub dus postau filme pe Youtube sa demonstreze ca jetul lor de la dus e mai mare.

Cumva sa fie din cauza geloziei? Acu ca a castigat unu 120.000 de euro vor sa demonstreze toti ca ar fi putut castiga? Pai de ce nu va duceti voi acolo si nu mai poluati media cu aerele voastre.
Si nu ar fi problema ca apare un nene de care n-am auzit (Iosefini parca) pana acum. Dar ma enerveaza modul in care pune problema. Felul in care se exprima. Ca si cum el ar fi Houdini si Gog e un fraier.

Eu le sugerez sa isi vada in continuare de viata lor anosta si sa nu transforme tara asta care si asa capata o culoare maronie in mancatori de… (continuarea in gand va rog, nu in gura mare).

P.S. Probabil de acolo se trage si culoarea

Advertisements

2 comments on “Efectul de turma

  1. Iosefini e un magar care sufera ca lumea nu-l mai baga in seama. Si e magar mai ales pentru ca el il stie pe Gog de mic copil. Din cate am inteles, Gog este fiul fostului asistent al lui Iosefini Tatal. Al batran, cum ar veni. Si a crescut in spatele scenei cu Iosefini cel mic. Si a invatat toate trucurile de mic copil. S-a perfectionat pana la nivelul la care a ajuns sa castige. Toate comentariile altora pe baza acestui subiect sunt niste dovezi clare ca lumea nu a inteles ca ceea ce conteaza e show-ul. Ma rog, romanii sunt indecisi. Anul trecut a castigat un caz social si nu a fost bine. Anul asta a castigat un showman si nici asa nu e bine. Probabil trebuia sa castige unul care sa imparta premiul cu 21 de milioane de oameni. Si nici asa nu era bine, ca erau oamenii nemultumiti ca ii pune vreun tampit pe drumuri ca sa le dea un cent.

  2. Ca sa citez dintr-un articol mai vechi. Astia e romanu nostru.
    E amuzant dar in acelasi timp destul de trist. Suntem o natie de oameni foarte greu de multumit.
    Si cu toate astea induram resturile aruncate de politicieni peste gard…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s